Ons aanbod

Een goed gesprek

i‐Services biedt u de mogelijkheid in de eerste instantie zonder verplichtingen een goed gesprek te voeren over úw doelstellingen. En dat is zinvol. Wij weten immers wat het zoekgedrag van de ouders en hun kinderen is en hebben ervaring met onderwijsvoorlichting en de bijbehorende communicatie. Wij kunnen je helpen bij de formulering van jouw doelstellingen en weten wat realistisch is. Een mooi en vrijblijvend aanbod.

i‐Services – is dat iets voor ons dan?

Ja, zeker! SEA en SEO hebben direct invloed op jouw vindbaarheid en zichtbaarheid. Het online zoeken naar informatie over scholen begint in bijna alle gevallen bij de zoekresultaten van Google. Wil je met de website goed vindbaar en zichtbaar zijn tussen de tienduizenden tot miljoenen resultaten? Dat gaat namelijk zeker niet vanzelf! De Google-zoekmachine bepaalt namelijk waar je in de zoekresultaten komt te staan. Maar we beginnen bij het begin; laat daarom ons aanbod niet voorbijgaan.

Echter, de positie van de website in de zoekresultaten is wel te beïnvloeden. Dit kan door continu de kwaliteit van je website te verbeteren op technisch en inhoudelijk vlak (search engine optimization ‐ SEO). Of door het plaatsen van een advertentie via Google Ads (search engine advertising ‐ SEA).

SEA en SEO zijn voor de meeste scholen onbekend terrein. Er zijn veel partijen die een SEA/SEO traject kunnen implementeren. De te verrichten werkzaamheden en kosten zijn echter voor een leek vaak niet te overzien. Gedreven door onze eigen ervaringen biedt i‐Services graag helderheid in dit proces.

Wij begeleiden bij de opzet en de uitvoering en zorgen dat de kosten altijd transparant en duidelijk zijn. We leggen begrijpelijk en precies uit wat er gedaan wordt en waarom. Het resultaat wordt gevat in een overzichtelijke rapportage waarin is vastgelegd wat de doelgroep op de website heeft gedaan.